Pouff 283/A Mobilier Clasic

900 lei
In Stoc
Credit module TBI Bank RO 1.1.3

58.12 Lei x 24 rate

Descriere

Pouff 283/A Mobilier Clasic

Pouff 283/A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Banchete si Taburete.

Pouff 283/A

Mobilier din lemn masiv la preţ de producător.

Important :

Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
Modele noastre permit să dea frâu liber creativității oferind clientilor nostri posibilitatea de a crea modelul dorit
Puteţi să alegeti ţesătura dând click pe următorul link :

Tapiterii :

Pe acest produs se pot aplica toate finisajele și tapiteriile din acest magazin.
Preţul produsului se modifică in funcţie de ţesătură.

Model : Pouff Tapiţat

Cod : 283/A

Dimensiuni :

Pouff 283/A
Pouff 283/A

Lăţime 58 cm. Profunzime 58 cm. Înălţime 51 cm

Greutate : 4 Kg

Alte informaţii :

– Colecția noastră acordă o atenție deosebită mobilierului stil baroc ,o reinterpretate într-o manieră modernă, care vă permit să obțineți rezultate foarte frumoase , de mare impact și originalitate . Mobilierul baroc clasic asortat cu țesături și culori neconventionale devine un mobilier de design special
– Este făcută din lemn Fag sculptat manual
– Stofa pentru tapițerie este importată și este de cea mai bună calitate
– Mobilier clasic ,Baroc
​- Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Pouff 283/A
Pouff 283/A

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Pouff 283/A! Designul contemporan sau tradiţional al Pouff 283/A , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Pouff 283/A aduc un plus de rafinament pentru orice dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Pouff 283/A vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Pouff 283/A vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
MOBILIER DORMITOR Transformă aspectul spaţiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor ce vă oferă confort şi stilul unic, permitându-vă să creaţi cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu liniştit în care vă puteţi retrage pentru a vă odihni. Investiti în confortul şi odihna familiei dumneavoastră şi optaţi pentru mobilier dormitor de calitate, care să se potrivească nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteţi da un aspect nou şi proaspăt camerei , noi oferindu-vă o mare varietate de mobilier dormitor cu stiluri , mărimi şi materiale care vă permit să gasiţi cu usurintă piesa perfectă de mobilier dormitor pentru casa dumneavoastră.
Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice. Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.