Scaun 338SB Mobilier Clasic

225.800 lei
In Stoc
Descriere

Scaun 338SB Mobilier Clasic

Scaun 338SB Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Scaune.

Scaun 338SB

Mobilier pentru dining din lemn masiv
Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
Modele noastre permit să dea frâu liber creativității oferind clientilor nostri posibilitatea de a crea modelul dorit
Puteţi să alegeti ţesătura dând click pe următorul link :
http://stofegadd.ro
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele și tapiteriile din acest magazin.
Preţul produsului se modifică in funcţie de ţesătură.
Model : Scaun tapitat din lemn de fag.
Cod : 338SB
Dimensiuni :

Scaun 338SB
Scaun 338SB

Lăţime 48cm.       Profunzime 52 cm.     Înălţime S 60 cm      Înălţime T 122,cm
Alte informatii:
-Este făcut din lemn masiv de Fag
-Mobilier clasic .
-Face parte din colecţia Il Clasico
-Culoare Argintiu
Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Scaun 338SB ! Designul contemporan sau tradiţional al Scaun 338SB , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Scaun 338SB aduc un plus de rafinament pentru orice dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Scaun 338SB vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Scaun 338SB vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
MOBILIER DINING – Completează aspectul zonei de luat masa cu un mobilier dining elegant ! Noi vă punem la dispozitie numeroase articole de mobilier dining care vă ofera o mulţime de opţiuni pentru a selecta doar acele piese de mobilier dining care se potrivesc cel mai bine decorului pe care îl doriţi. Inima unei case este reprezentată de zona unde se serveste masa, de aceea trebuie ales un mobilier dining care să vă definească personalitatea! Faceti zonele de servit masa mai deosebite optând pentru un mobilier dining care să vă ofere confort dar şi utilitate pe termen lung. Exploraţi o gamă largă de modele de mobilier dining care vă reflectă stilul şi care poate să vă satisfacă nevoile familiei dumneavoastră. Elevaţi decorul prin mobilier dining cu un design care atrage atenţia şi admiraţia, şi alegeţi să creaţi cu piese de mobilier dining oferite de noi o zonă în care să vă bucuraţi de masa şi compania celor dragi!
Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice. Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.