Scaun E3069A Mobilier Clasic

97.150 lei
In Stoc
Descriere

Scaun E3069A Mobilier Clasic

Scaun E3069A Mobilier Clasic face parte din categoria Mobilier Modern>Scaune M|Oferta Produse>Scaune.

Scaun E3069A
Mobila lemn
Important :
Acest produs poate fi făcut doar pe finisajul din poză

Model : Scaun bardin lemn de Fag cu sezutul Tapițat
Dimensiuni:

Scaun E3069A
Scaun E3069A

 

 

 

 

L.45 P.53 HS. 50 H. 97 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime șezut/Înălţime totală ).

Greutate : 15 Kg
Transport 50 lei
Alte informații:
-Este făcut din :
Lemn masiv de Brad
-Mobilier Modern
-Finisaj  Nuc cu șezutul tapițat bej.
Face parte din colecția Zanini Modern

Scaun E3069A ,Mobilier modern, mobilier dining,mobilier lemn
Scaun E3069A,Mobilier modern, mobilier dining,mobilier lemn

Actualizati aspectul modern sau clasic al oricărui dormitor alegând Scaun E3069A ! Designul contemporan sau traditional al mobilierului Scaun E3069A , vă va ajuta în organizarea estetică și utilă a Dining-ului dumneavoastră.

MOBILIER DORMITOR –  Transforma aspectul spatiului de dormit prin actualizarea cu piese mobilier dormitor ce vă oferă confort și stilul unic, permitandu-vă să creați cu ajutorul elementelor de mobilier dormitor un sentiment de relaxare sau un refugiu liniștit în care vă puteți retrage pentru a vă odihni. Investiți în confortul și odihna familiei dumneavoastră și optați pentru mobilă dormitor de calitate, care să se potrivească  nevoilor individuale ale sale. Cu un mobilier dormitor cu un design elegant puteți da un aspect nou și proaspat camerei .

MOBILIER LEMN – Una dintre necesitatile fundamentale de a decora un spatiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi vă oferim mobilier lemn de calitate exceptională, realizat pentru decoruri interioare cu viziune și imaginație. Un mobilier de lemn este durabil și apropiat de natural, și cu o rezistentă deosebită în timp. Dacă optați pentru mobilier lemn, vă asigurați un stil versatil de decor cu aspecte particularizate și usor de remarcat. Fară îndoială, optarea pentru mobilier lemn vă asigură o gama largă de aplicare funcțională a lui în casa dumneavoastră. Alegeți un mobilier lemn de calitate și exprimați bunul gust cu subtilitate!

Scaun E3069A
Mobilier dining
Mobila modern din lemn
mobila lemn

Pentru mobilier de baie va asteptam pe ,pentru-baie.ro