- 29 %

Scaun E6040A Mobilier Clasic

700 lei 500 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Scaun E6040A Mobilier Clasic

Scaun E6040A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Scaune.

Scaun E6040A

Important :
Acest produs este disponibil doar cu finisajul si feroneria din fotografie.
Model : Scaun tapitat cu piele ecologica.

Dimensiuni : L. 46 P. 46 H. 100   ( Lăţime/Profunzime / Inaltime ).
Cod:  E6048A

Alte informatii:
– Mobilierul este din lemn TOULIPIER
– Finisaj Alb

Scaun E6040A Mobilier clasic din lemn
Scaun E6040A Mobilier clasic din lemn

MOBILA dining : Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarui dining alegand Scaun E6040A ! Designul  contemporan sau traditional , va va ajuta in organizarea estetica si utila a diningului dumneavoastra. Simple dar elegante, finisajele Scaun E6040A aduc un plus de rafinament pentru orice baie. Combinatia unica de culori , stiluri si dimensiuni va asigura spatiu si functionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate a va garanteaza reusita unui decor in stil traditional, antic sau clasic.

MOBILIER DINING –  Completeaza  aspectul zonei de luat masa cu un mobila dining elegant ! Noi va punem la dispozitie numeroase articole de mobilier dining care va ofera o multime de optiuni pentru a selecta doar acele piese de mobila dining care se potrivesc  cel mai bine decorului  pe care il doriti. Inima unei case este reprezentata de zona unde se serveste masa, de aceea trebuie ales un mobilier dining care sa va defineasca personalitatea! Faceti  zonele de servit masa  mai  deosebite optand pentru un mobila dining  care sa va ofere confort dar si utilitate pe termen lung. Explorati o gama larga de modele de mobila dining care va reflecta stilul si  care poate sa va satisfaca nevoile familiei dumneavoastra. Elevati decorul prin mobila dining cu un design care atrage atentia si admiratia, si alegeti  sa creati cu piese de mobila dining oferite de noi o zona in care sa va bucurati de masa si compania celor dragi!
Personalizati decorul casei cu piese  elegante de mobilier living  disponibile in gama de mobilier living oferita de noi!

Scaun E6040A

Mobilier clasic din lemn

mobila dining