Set Mobilier Baie E422A Mobilier Clasic

6.003 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Set Mobilier Baie E422A Mobilier Clasic

Set Mobilier Baie E422A Mobilier Clasic face parte din categoria Mobilier Baie>Seturi Baie.

Set Mobilier Baie E422A

Important :
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin
NU contine bateria de baie

Model : Corp baie Bază cu lavoar si oglinda

Mobilierul de baie din acest set poate fi comandat si seperat dupa cum urmeaza :
Corp baza cod E422A  pret 1080 lei
Dimensiuni : Corp Baza l. 105 p. 34 h. 80 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Lavoar din Mineralmarmo  cod E735A  pret 1431 lei
Dimensiuni : Lavoar l. 108 p. 50 h. 7 ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Oglinda cod E861A  pret 648 lei
Dimensiuni : Oglinda l. 109 p. 3 h. 117 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )

Greutate:    54 Kg

Alte informatii:
– Corpul de baie este din lemn stratificat de TOULIPIER
– Lavoar din Mineramarmo
Moneralmarmo este un conpus mineral (carbonat de calciu si aluminiu triidrati )si este protejat cu un strat de gelocat care permite obtinerea une rezistente excelente din punct de vedere fizic si mai ales chimice
– Finisaj Nuc

Set mobilier baie E422A Mobilier clasic din lemn
Set mobilier baie E422A Mobilier clasic din lemn

MOBILA BAIE : Actualizati aspectul modern sau clasic al oricarei bai alegand Set Mobilier Baie E422A ! Designul  contemporan sau traditional , va va ajuta in organizarea estetica si utila a baii dumneavoastra. Simple dar elegante, finisajele Set Mobilier Baie E422A aduc un plus de rafinament pentru orice baie. Combinatia unica de culori , stiluri si dimensiuni va asigura spatiu si functionalitate la orice baie. Finisajele netede, bogate a va garanteaza reusita unui decor in stil traditional, antic sau clasic.

MOBILA BAIE – Actualizati decorul baii dumneavoastra cu elemente de mobila baie cu aspect deosebit si functionalitate la parametri maximi! Daca va doriti ceva cu adevarat special realizati un makeover complet cu un set de mobila baie cu design unic. Adaugati o nota moderna alegand elemente de mobila baie cu spatii de stocare dar si cu rol de decorativ. Creati spatii suplimentare de depozitare, cu articole de mobila baie care va definesc stilul si nevoile personale si optati intotdeauna pe elemente de mobila baie cu o utilitate multifunctionala! Varietatea de stiluri si nuante de mobila baie completeaza schema de decoratiune interioara a casei si satisface toate gusturile. Alegeti sa faceti diverse combinatii de piese mobila de baie astfel incat sa acoperiti toate nevoile membrilor familiei dumneavoastra.
MOBILA – Va doriti zone primitoare, confortabile si elegante in casa dumneavoastra? Alegeti mobila cu o calitate superioara si un design deosebit! Partea cea mai importanta din decorul unui spatiu este reprezentata de mobilier, de acea niciodata nu se face rabat de la un mobilier rezistent si inovator!

Set Mobilier Baie E422A

Mobila clasica din lemn