23.640 lei
In Stoc
Descriere

Sofa 250 Mobilier Clasic

Sofa 250 Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Banchete si Taburete|Oferta Produse>Canapele Baroc.

Sofa 250
Mobilier din lemn masiv.

Important :

Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
Modele noastre permit să dea frâu liber creativității oferind clientilor nostri posibilitatea de a crea modelul dorit

http://stofegadd.ro

Pe acest produs se pot aplica toate finisajele și tapiteriile din acest magazin.
Preţul produsului se modifică in funcţie de ţesătură.

Model : Canapea tapiţata din lemn de FAG

Cod : 250

Dimensiuni :

Sofa 251
Sofa 251

Lăţime 107 cm. Profunzime 45 cm. Înălţime S 44 cm Înălţime T 90.5cm

Greutate : 24 Kg

Alte informaţii :

– Este făcut din lemn Fag sculptat manual
– Stofa pentru tapițerie este importată și este de cea mai bună calitate
– Mobilier clasic ,Baroc
​- Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitatat.

Personalizati decorul casei cu piese elegante de mobilier living disponibile in gama de canapele baroc oferita de noi!

Sofa 251
Sofa 251

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui living alegând Sofa 250! Designul contemporan sau tradiţional al Sofa 250, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a living-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Sofa 250 aduc un plus de rafinament pentru orice living. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Sofa 250 vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice living. Finisajele netede, bogate ale Sofa 250 vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

MOBILIER LIVING – Personalizaţi decorul casei cu piese elegante de mobilier living disponibile în gama de mobilier living oferită de noi! Articolele de mobilier living moderne si clasice, disponibile în numeroase variante şi materiale pretabile pieselor de mobilier living de calitate superioară, vă facilitează înfrumuseţarea casei. Creaţi un spaţiu primitor şi stabiliţi un ton formal sau casual alegând dintr-o paletă largă de mobilier living şi decoraţi zona de divertisment şi de zi în stilul propriu. Decoraţi camera de zi cu elemente de mobilier living care au utilizări practice, mizând pe piesele de mobilier living cu stiluri , culori , forme și texturi unice pentru a crea un aspect specific.
MOBILIER LEMN – Una dintre necesităţile fundamentale de a decora un spaţiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi vă oferim mobilier lemn de calitate excepţională, realizat pentru decoruri interioare cu viziune şi imaginaţie. Un mobilier de lemn este durabil şi apropiat de natural, şi cu o rezistentă deosebită în timp. Dacă optaţi pentru mobilier lemn, vă asiguraţi un stil versatil de decor cu aspecte particularizate şi usor de remarcat. Fară îndoială, optarea pentru mobilier lemn vă asigură o gama largă de aplicare functională a lui în casa dumneavoastră. Alegeţi un mobilier pentru living din lemn de calitate cu o gama largă aplicare , şi exprimaţi bunul gust cu subtilitate!