Vitrina 1461A Mobilier Clasic

100.660 lei
In Stoc
Descriere

Vitrina 1461A Mobilier Clasic

Vitrina 1461A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Vitrine.

Vitrina 1461A

Mobilier din lemn masiv.
Important :

Finisajul acestui produs este Avorio pictat.
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din colecția Baroc.
Pretul pentru finisajul NUC,ALB sau oricare alta culoare este de 6201 lei TVA inclus
Model :Vitrina pictata
Cod : 1461A
Dimensiuni :L 160 P 50 H 221 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Greutate : 50 Kg
Accesorii : Freonerie deosebită bronz antichizat

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de Tulipier
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia TEMPESTA
-Culoare alb
-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate

Vitrina 1461A

Vitrina 1461A
Vitrina 1461A

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Vitrina 1461A! Designul contemporan sau tradiţional al Vitrina 1461A , vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Vitrina 1461A aduc un plus de rafinament pentru orice dining. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Vitrina 1461A va asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice dining. Finisajele netede, bogate ale Vitrina 1461A vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
MOBILIER DINING – Completează aspectul zonei de luat masa cu un mobilier dining elegant ! Noi vă punem la dispozitie numeroase articole de mobilier dining care vă ofera o mulţime de opţiuni pentru a selecta doar acele piese de mobilier dining care se potrivesc cel mai bine decorului pe care îl doriţi. Inima unei case este reprezentată de zona unde se serveste masa, de aceea trebuie ales un mobilier dining care să vă definească personalitatea! Faceti zonele de servit masa mai deosebite optând pentru un mobilier dining care să vă ofere confort dar şi utilitate pe termen lung. Exploraţi o gamă largă de modele de mobilier dining care vă reflectă stilul şi care poate să vă satisfacă nevoile familiei dumneavoastră. Elevaţi decorul prin mobilier dining cu un design care atrage atenţia şi admiraţia, şi alegeţi să creaţi cu piese de mobilier dining oferite de noi o zonă în care să vă bucuraţi de masa şi compania celor dragi!
Opţiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reinterpretare atenta a codurilor estetice clasice. Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând un ansamblu cu un stil coerent şi unic de decor.