Vitrină 178E Mobilier Clasic

22.770 lei
In Stoc
Descriere

Vitrină 178E Mobilier Clasic

Vitrină 178E Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Vitrine.

Vitrină 178E

Mobilier pentru dining din lemn masiv
Important :
Fiecare produs este personalizabil pe baza nevoilor dumneavoastră
Pe acest produs se pot aplica toate finisajele din acest magazin.
Vă rugăm să verificați produsele la livrare (să nu fie lovite la transport)
Model :
Vitrină cu 1 uşă.
Cod : 178E
Dimensiuni:

L 50/ P 34/ H 140 cm( Lăţime / Profunzime /Înălţime ).
Cost transport.
50 lei
Greutate :  20 Kg
Alte informatii
-Este făcut din lemn de TOULIPIER
-Feronerie deosebită inportată din Italia
-Face parte din colecţia Il Clasico
-Culoare finisaj NUC
​-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

Vitrină 178E
Vitrină 178E

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui living alegând Vitrină 178E! Designul  contemporan sau tradiţional al Vitrină 178E, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele pentru Mobilier Vitrină 178E aduc un plus de rafinament pentru orice  living. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Vitrină 178E vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice living. Finisajele netede, bogate ale Vitrină 178E vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.
Personalizaţi decorul casei cu piese  elegante de mobilier living  disponibile în gama de mobilier living oferită de noi! Articolele de mobilier living moderne şi clasice, disponibile în numeroase variante şi materiale pretabile pieselor de mobilier living de calitate superioară, vă facilitează infrumuseţarea casei. Creaţi un spatiu primitor şi stabiliţi un ton formal sau casual alegând dintr-o paletă largă de mobilier living şi decoraţi zona de divertisment şi de zi în stilul propriu. Decoraţi camera de zi cu elemente de mobilier living  care au utilizări practice,  mizând pe piesele de mobilier living cu stiluri , culori , forme și texturi  unice pentru a crea un aspect specific.
Optiuni nelimitate, diponibile de decorare a casei vă sunt oferite de alegerea de mobilier clasic. Multitudinea de elemente de mobilier clasic pe care o punem la dispoziţia dumneavoastră vă susţine în creearea unor spaţii cu detalii îndrăzneţe, cu accent pe stilul personal. Dacă optaţi pentru un  mobilier clasic, creaţi soluţii de amenajare a spaţiilor din casa cu finisaje şi accente fine. Un mobilier clasic se traduce printr-o reânterpretare atentă  a codurilor estetice clasice.  Fiecare camera din casa ta poate deveni un loc preţios cu ajutorul unui mobilier clasic , creând amosferă  locuinţei dumneavoastră. Calitatea şi confortul, completate de stil şi design face ca un mobilier clasic să fie alegerea optimă pentru gusturi de necontestat.