Vitrină 3091A Mobilier Clasic

5.490 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Vitrină 3091A Mobilier Clasic | Mobilier Lux

Vitrină 3091A Mobilier Clasic | Mobilier Lux

Model : Vitrină cu 4 uşi si 2 sertare

Cod : 3091A

Dimensiuni : l. 105 p. 50 h. 209 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Greutate : 40 Kg
Accesorii : Freonerie deosebită bronz sau argintiu antichizat

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de Toulipier
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia Clasică
-Culoare Finisaj Crem  
-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

Vitrină 3091A
Vitrină 3091A

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui dining alegând Vitrină 3091A! Designul contemporan sau tradiţional al Vitrină 3091A, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a dining -ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Vitrină 3091A aduc un plus de rafinament pentru orice living.

Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Vitrină 3091A vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice living. Finisajele netede, bogate ale Vitrină 3091A vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

MOBILIER dining – Personalizaţi decorul casei cu piese elegante de mobilier dining disponibile în gama de mobilier dining oferită de noi! Articolele de mobilier dining moderne si clasice, disponibile în numeroase variante şi materiale pretabile pieselor de mobilier dining de calitate superioară, vă facilitează înfrumuseţarea casei.

Creaţi un spaţiu primitor şi stabiliţi un ton formal sau casual alegând dintr-o paletă largă de mobilier dining şi decoraţi zona de divertisment şi de zi în stilul propriu.

Decoraţi camera de zi cu elemente de mobilier dining care au utilizări practice, mizând pe piesele de mobilier dining cu stiluri , culori , forme și texturi unice pentru a crea un aspect specific.

Dacă optaţi pentru mobilier lemn, vă asiguraţi un stil versatil de decor cu aspecte particularizate şi usor de remarcat.

Vitrină 3091A Mobilier Clasic | Mobilier Lux