Vitrină 958A Mobilier Clasic

7.462 lei
Disponibil pentru precomandă
Descriere

Vitrină 958A Mobilier Clasic

Vitrină 958A Mobilier Clasic face parte din categoria Oferta Produse>Vitrine.

Vitrină 958A

Mobilier din lemn masiv

Model : Vitrină cu 2 uşi

Cod : 958A

Dimensiuni : l. 103 p. 45 h. 197 cm ( Lăţime / Profunzime /Înălţime )
Greutate : 30 Kg
Accesorii : Freonerie deosebită bronz sau argintiu antichizat

Alte informatii:

-Este făcut din lemn masiv de Toulipier
-Mobilier clasic
-Face parte din colecţia Clasică
-Culoare Finisaj Gri
-Un mixt intre clasic si modern mobilează cu stil şi elegantă casa dunmeavoastră , dându-i personalitate.

Vitrină 958A
Vitrină 958A

Actualizaţi aspectul modern sau clasic al oricărui living alegând Vitrină 958A! Designul contemporan sau tradiţional al Vitrină 958A, vă va ajuta în organizarea estetică şi utilă a living-ului dumneavoastră. Simple dar elegante, finisajele Vitrină 958A aduc un plus de rafinament pentru orice living. Combinaţia unică de culori , stiluri şi dimensiuni ale Vitrină 958A vă asigură spaţiu şi funcţionalitate la orice living. Finisajele netede, bogate ale Vitrină 958A vă garantează reuşita unui decor în stil tradiţional, antic sau clasic.

MOBILIER LIVING – Personalizaţi decorul casei cu piese elegante de mobilier living disponibile în gama de mobilier living oferită de noi! Articolele de mobilier living moderne si clasice, disponibile în numeroase variante şi materiale pretabile pieselor de mobilier living de calitate superioară, vă facilitează înfrumuseţarea casei. Creaţi un spaţiu primitor şi stabiliţi un ton formal sau casual alegând dintr-o paletă largă de mobilier living şi decoraţi zona de divertisment şi de zi în stilul propriu. Decoraţi camera de zi cu elemente de mobilier living care au utilizări practice, mizând pe piesele de mobilier living cu stiluri , culori , forme și texturi unice pentru a crea un aspect specific.
MOBILIER LEMN – Una dintre necesităţile fundamentale de a decora un spaţiu frumos este optarea pentru un mobilier lemn! Noi vă oferim mobilier lemn de calitate excepţională, realizat pentru decoruri interioare cu viziune şi imaginaţie. Un mobilier de lemn este durabil şi apropiat de natural, şi cu o rezistentă deosebită în timp. Dacă optaţi pentru mobilier lemn, vă asiguraţi un stil versatil de decor cu aspecte particularizate şi usor de remarcat. Fară îndoială, optarea pentru mobilier lemn vă asigură o gama largă de aplicare functională a lui în casa dumneavoastră. Alegeţi un mobilier pentru living din lemn de calitate cu o gama largă aplicare , şi exprimaţi bunul gust cu subtilitate!